Despre Reflector

Agentie de detectivi particulari in sprijinul dumneavoastra.

detectiv particular fotografiaza cuplu vinovat de adulter
detectiv filmeaza cuplu infidel
supraveghere trafic auto
barbat testat cu detector de minciuni
echipa de detectivi constanta

Gama de servicii oferite de detectivii nostri este special conceputa pentru nevoile dumneavoastra.

Agentia de detectivi S.C. REFLECTOR S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului cu Numarul de ordine J17/1200/2010 si este atestata in baza Legii nr. 329/ 2003 de catre Inspectoratul General de Politiei Romane, avand Licenta de functionare nr. 689555/2011.

Echipa este compusa din detectivi experimentati care au fost ofiteri activi in domeniile mentionate si care, in urma selectiilor efectuate de catre noi, au facut dovada ca pot face fata exigentelor impuse de conducerea firmei pentru atingerea rezultatelor solicitate de catre clienti.

Agentia este specializata in activitati conspirate de supraveghere (filaj) si investigatii atat in Galati, cat si in intrega tara. Activitatea noastra este structurata pe doua specializari detectivistice principale :

  • Echipele de filaj care efectueaza activitati de strangere a informatiilor detectivistice prin monitorizare conspirata continuu a persoanei investigate
  • Investigatorii conspirati efectueaza investigatii atunci cand nu este imperios necesara efectuarea monitorizarii (ex. persoane disparute, investigatii economice, judiciare, etc.), dar si investigatii care sunt efectuate dupa finalizarea monitorizarii in teren si cand se impune clarificarea unor aspecte noi care au intervenit in activitatea de filaj si sunt de importanta pentru client. Oricum, nimic, nici un aspect, nu scapa neclarificat de catre detectivii nostri
certificat de inregistrare la RC a agentiei Reflector

Detectivii au abilitatea de a executa atat supravegheri (monitorizari) in mod continuu sau punctual, cat si investigatii acoperite intrucat firma poseda diverse vehicule si tehnica de ultima generatie, echipamente profesioniste de supraveghere foto si video, la acestea adaugandu-seprofesionalismul, seriozitatea factorului uman, precum si experienta dobandita anterior.

De asemenea, avocatul firmei este fost comisar-sef care a condus o structura specializata pe supravegheri operative si investigatii si face legatura dintre probele obtinute de detectivii nostri si instantele de judecata pentru solutionarea cu succes a cauzelor civile aflate in derulare (desfacerea casatoriei, partajarea judiciara a bunurilor, stabilirea autoritatii parintesti, lichidari de societati, litigii financiar comerciale, etc.).

Pentru seriozitatea si modul in care ne-am facut datoria atunci cand s-a apelat la noi, am fost solicitati de clienti din multe localitati ale tarii, mai ales pentru asigurarea conspirativitatii cu care am efectuat actiuni in alte zone in care clientii nu aveau garantia ca, prin folosirea detectivilor autohtoni, s-ar pastra secretul impus de client. Atuul nostru este diviziunea muncii solicitata de cerintele pietii.

licenta functionare detectivi constanta
echipa detectivi

Cum Procedam?

Facem totul pentru a afla adevarul.

simbol contact client - o pereche de casti audio

Contactul cu clientul

Un detectiv va va contacta pentru a afla mai multe detalii despre cazul dumneavoastra.

grafic tip pie-chart

Analiza si Planificare

Detectivul coordonator analizeaza datele si stabileste impreuna cu echipa activitatile ce trebuie intreprinse.

camera foto

Obtinerea Dovezilor

Obtinem probele in teren folosind metode si mijloacele moderne specifice.

penita

Intocmirea Rapoartelor

La sfarsitul actiunii veti primi rapoarte scrise, detaliate, insotite de probe foto-film sau audio.

racheta care decoleaza de pe un laptop supravegheata de un detectiv

De Ce Agentia Reflector?

Cateva motive pentru care clientii ne aleg pe noi.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Praesent commodo cursus magna, vel.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Praesent commodo cursus magna, vel.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Praesent commodo cursus magna, vel.

barbat si femeia care discuta la telefoanele mobile

Contactati-ne cu Incredere!

Aveti intrebari? Nu ezitati sa luati legatura cu noi!

Address
Constanta, Romania
Telefon

>0744853430